«Бурштинова осінь»: у Зміїнці волиняни заявляли про себе та свою професію

05 Жовтня 2019, 12:36
Бурштинова осінь 2718
Бурштинова осінь

У селі Зміїнець Луцького району пройшов ювілейний десятий  обласний фестиваль «Заяви про себе і свою професію», організований у рамках свята «Бурштинова осінь».

Захід відбувся у п'ятницю, 4 жовтня. Про це йдеться на офіційній сторінці Волинського ЦЗ.

 Аби заявити про себе, на фестивалі зібралися понад двадцять професійно-технічних і вищих навчальних закладів області. Обмінювалися досвідом і провідні спеціалісти, які успішно реалізовують власні справи. Свої вміння показали флористи, швачки, перукарі та кулінари-початківці, чиї старання оцінювали почесні члени Асоціації кулінарів України.

Організатор свята, волинський ресторатор Микола Наход, подякував кожному, хто долучився до організації та проведення заходу.

Заступник директора Волинського обласного центру зайнятості Тарас Семенюк у вітальному слові подякував організатору за запрошення та зазначив: «Пам’ятаю цей фестиваль, коли його десять років тому проводили ще на вулиці Винниченка в Луцьку. Дякую, що підвищуєте престижність робітничих професій, що ви, як професіонал своєї справи, ділитеся досвідом із молодими людьми, а ваш соціально відповідальний бізнес справді приносить благо Україні».

Від імені директора ВОЦЗ Романа Романюка мовець вручив Миколі Находу подяку.

Тим часом фахівці Луцького міського центру зайнятості ознайомлювали гостей «Бурштинової осені» з послугами служби зайнятості, проводили профорієнтаційне тестування з молоддю, ознайомлювали з затребуваними на ринку праці спеціальностями та найактуальнішими вакансіями в обласному центрі Волині.

Упродовж дня учасники та гості свята спостерігали за різноманітними майстер-класами, частувалися кулінарними шедеврами на будь-який смак, ознайомлювалися з напрацюваннями професійно-технічних коледжів, спілкувалися з представниками закладів ресторанного господарства, могли придбати прекрасні букети від майстрів-флористів та вироби народних умільців. Упродовж дня всі вироби та страви оцінювали члени журі, а згодом  визначили і нагородили кращих серед кращих.




 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024