У Луцьку святкували річницю створення авіабригади

04 Жовтня 2019, 16:50
2808

У Палаці культури міста Луцька відбулись урочистості з нагоди річниці створення 204-ї Севастопольської бригади тактичної авіації імені Олександра Покришкіна.

Захід організували 4 жовтня, – інформують на сайті міськради.

«Нам дуже приємно, що 204-та бригада дислокується саме в нашому місті. Почувши шум літаків, лучани почувають себе безпечніше, та знають, що авіація може їх захистити. Ця бригада продовжує славні традиції авіації Волині, і я щиро сподіваюся, що вам подобається у Луцьку. Я хочу подякувати вам за роботу та служіння Батьківщині, служіння народу Україні і хочу побажати вильотів лише тренувальних, ні в якому разі – не бойових», – привітав присутніх радник міського голови Ігор Поліщук.

Окрім того, за високий професіоналізм, зразкову військову дисципліну, сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків а також з нагоди річниці створення 204-ї бригади тактичної авіації, було оголошено Подяку міського голови кращим військовослужбовцям-авіаторам.

Також на заході вручили сертифікат на придбання проектора та проекційного екрану для потреб 204-ї бригади її командиру Ігорю Кисельову.

Військовослужбовців вітали також зразковий ансамбль сучасного танцю «Антарес», музичний гурт луцької музичної школи №3 «Волиняни», народний аматорський вокальний ансамбль «Аколада» та академічний камерний оркестр «Кантабіле».

Читайте також: «Бойовий дух покращився, адже загуділи літаки», – полковник Ігор Кисельов










Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром