Ми даємо людям те, чого вони хочуть, – засновник луцького вогняного театру

04 Жовтня 2019, 19:11
1699

Засновник Луцького театру вогню «Ейфорія» Андрій Мошковський розповів про курйози, хобі, яке приносить і задоволення, і заробіток, поєднання основної роботи із цікавим вогняним захопленням.

Захід відбувся у четвер, 3 жовтня, у Молодіжному центрі Волині, пише ІА «Конкурент». –

Відвідали захід чимало охочих. До того ж, усіх, хто мріє ввірватися у сферу вогняного перфомансу, засновник театру радо запросив долучатися до нового проєкту та ставати професіоналами у цій справі.

На початку заходу Андрій Мошковський розповів, як він познайомився із жанром та зробив його своїм хобі. Також розповів про своїх колег Олександру Містюк та Андрія Рейкіна, з якими й створили відому у багатьох містах «Ейфорію».

До слова, також відповів на запитання, як до цього поставилися батьки, адже фаєр-шоу – це небезпечна діяльність. З його слів, він отримав підтримку, хоча й рідні турбувалися про його безпеку.

«Мені здається, що в будь-якому випадку батьки зрозуміють і підтримають. Адже будь-яке починання – це добре! Це не на місці, не деградація. Якщо ви хочете щось осягнути, навчитися, то батьки будуть тільки «За». Звичайно, це трохи небезпечно, але батьків треба запевнити, що ви робитимете це так, щоб воно вам не зашкодило», – відповів засновник театру вогню.

Також він поділився своїми враженнями від перших виступів.

«Коли виступав, то харчувався енергією від цих виступів. Мені було дуже важливо виділитися, поїхати, показати себе і свої вміння», – зізнався Андрій.

Та додав, що колишній заробіток у кількасот гривень його не бентежив, адже емоції від виступу давали заряд для того, аби продовжувати вдосконалюватися та працювати над собою. Тож із часом заробіток виріс у кілька разів.

Відповідаючи на запитання присутніх, Андрій Мошковський розповів про те, як театр отримував замовлення і зауважив, що у цій сфері гарно працює «сарафанне радіо». Окрім цього у засновника театру цікавилися, чи траплялися випадки, коли клієнти не платили за роботу.

«Ніколи такого не було. Я чув багато історій. Але нам завжди люди платили і були раді. Мабуть тому, що ми даємо те, що вони хочуть. Вони отримали емоції і тому їм не тяжко розлучитися зі своїми коштами», – відповів Андрій Мошковський.

Опісля зустрічі чимало охочих поспілкувалися із спікером неформально, деякі навіть націлилися випробувати себе у жанрі вогняного перфомансу.

Читайте також:






 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром