Центр: облаштують стоянки таксі та поставлять знаки

10 Грудня 2016, 13:07
1863 Джерело: severnoebutovomedia.ru

У центральній частині міста у місцях, які були узгоджені з перевізниками, працюють над облаштуванням паркувальних місць для таксі.

Заступник міського голови Сергій Григоренко провів нараду із перевізниками та суб'єктами господарювання, що надають інформаційно-диспетчерські послуги, на якій узгодили мережу стоянок таксі та порядок їхнього користування у місті Луцьку – інформують на сайті міськради.

Директор КП «АвтоПаркСевіс» Олександр Мартинюк нагадав, що у червні цього року прийняли рішення виконкому «Про організацію роботи мережі стоянок таксі на території міста Луцька». Відповідно до нього розробили та затвердили Положення про організацію мережі стоянок таксі та порядок користування стоянками таксі у місті Луцьку.

Сергій Григоренко повідомив, що перші вісім знаків придбають і встановлять у центральній частині міста у місцях, які були узгоджені з перевізниками найближчими днями.

До нового року планують вирішити питання стоянок у місті Луцьку на 75%, а до 21 лютого, Міжнародного дня таксиста, стовідсотково виконати рішення виконкому. Тож він закликав перевізників активніше подавати свої пропозиції щодо розміщення стоянок таксі у Луцьку.

Зараз проектанти працюють над облаштуванням другої черги стоянок таксі, які обладнають дорожніми знаками та розміткою, відповідно до Правил дорожнього руху на проспектах Відродження, Волі, Грушевського, Київському майдані, вулицях Ветеранів, Бойка, Винниченка, біля Центрального ринку.

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром