«Скинемо зайве»: результати першого місяця проєкту в спортклубі «PLAZA»

04 Жовтня 2019, 09:44
 У новому сезоні лідирує Тетяна Євдокименко. 1625
 У новому сезоні лідирує Тетяна Євдокименко.

Протягом першого місяця проєкту «Скинемо зайве», у ході якого 8 волинянок боряться із зайвою вагою, лідирує Тетяна Євдокименко – завдяки правильному режиму та насиченим тренуванням у спортклубі «PLAZA», жінка скинула 6, 5 кілограм.

Проєкт організовують спільно спортклуб  та «Газета Волинь», пише «Волинь-Нова».

Стає напруженішою конкурентна боротьба між учасницями. «Але у нас бере гору командний дух, адже між дівчатами склалися теплі, щирі стосунки. У кожної з них є підстави гордитися собою», — каже фітнес-тренер Ольга Філюк.

Минув місяць від початку тренувань, і вже помітні результати праці. Кожна з 8 представниць прекрасної статі — у чудовій формі й з гарним настроєм. Усі стали стрункішими, ще чарівнішими і дисциплінованішими.

Показники зважування засвідчили, що зараз у команді лідирують Тетяна Євдокименко, яка скинула 6,5 кілограма, Юлія Яворська, яка позбулася 6 зайвих кілограмів та Тетяна Лубуцька — на 500 грамів менше. Їм «у потилиці дихають» Руслана Волох та Ольга Дужик.

Шанси на перемогу залежать не тільки від напружених занять у фітнес-залі, а й від правильного харчування, здорового способу життя.

Тому переможуть ті з учасниць, у кого є сила волі й міцний характер. 

Читайте також: Луцькі студенти привезли медалі із чемпіонату з бойового самбо

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024