Юні волинські лісівники подорожували екостежкою

03 Жовтня 2019, 18:19
2322

Перший день місяця Цуманське шкільне лісництво розпочало з пізнавально-навчальної екскурсії екостежкою, яку лісівники облаштували на території Мощаницького лісництва ДП «ЛМГ Звірівське».

На пізнавальну прогулянку  прийшли «першачки» шкільного лісництва. Разом із вчителем Світланою Федоровою, головним лісничим ДП «Цуманське ЛГ» Володимиром Левосюком та лісничим Цуманського лісництва Ростиславом Зарубичем діти пройшли своєрідну маленьку посвяту у юні лісівники, – йдеться на сайті Волинського ОУЛМГ.

Діти багато дізналися про ліс, його флору та фауну, а також – про важливу роль і роботу лісівників, котрі вирощують, доглядають та оберігають цей «живий організм».

«Надзвичайно приємно було спостерігати за жвавим діалогом між сміливими та допитливими дітьми і досвідченими лісівниками. Прозвучало чимало актуальних запитань, тем, цікавої інформації. Зокрема діти перейнялися необхідністю підгодівлі диких тварин взимку», – зазначають у повідомленні.

Зважаючи на те, що клопотів та завдань у лісівників насправді дуже багато, за півтори години прогулянки вдалося охопити тільки маленьку їх вершину.  Тож буде над чим і з ким працювати надалі.



Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром