Перші бонуси від приєднання: школярам з Прилуцького організували їдальню

02 Жовтня 2019, 10:35
1999

Школярі зі Прилуцького близько двох років не мали шкільного харчування. Однак у рамках співпраці міська влада Луцька організувала у школі харчоблок. 

Про це на своїй сторінці у Facebook написав перший заступник міського голови Григорій Недопад.

«Такий, на перший погляд, невеликий результат співпраці має велике значення для дітей і їхніх батьків. Тепер батькам не потрібно готувати ланч-боксів, не потрібно хвилюватися, чи не залишиться дитина голодною, адже у школі учні щоденно будуть отримувати теплі, свіжі та смачні страви. Конкурс на облаштування харчоблоку виграв комбінат шкільного та студентського харчування, який успішно надає таку послугу в переважній більшості шкіл Луцька. Діти села Прилуцьке тепер матимуть такі ж страви, таке ж меню та високу якість харчування, як і діти в Луцьку», – йдеться у дописі.

За словами посадовця, учні дуже задоволені  та залюбки смакують новими стравами.

«Після приєднання Прилуцької сільської ради до Луцька нас усіх чекає велика робота в багатьох напрямках – у медицині, освіті, наданні соціальних послуг, розвитку транспортного сполучення тощо. І хоча процес приєднання триватиме ще близько місяця, ми вже забезпечили ось такий приємний старт, результатом якого стали задоволені дитячі усмішки», – повідомив Недопад.

Читайте також: У Луцьку обговорили перспективи Прилуцького після об'єднання








 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром