Водії луцьких маршруток «тікають» за кордон

08 Грудня 2016, 15:02
2210

Через низькі заробітні плати водії відмовляються від роботи у луцьких перевізників та виїжджають працювати за кордон.

Про це керівник АТП «Луцьке» Олег Колесник розповів на засіданні виконавчого комітету під час розгляду питання про виконання перевізником договору на перевезення.

Керівник АТП розповів, що у місті Луцьку його підприємство обслуговує частину маршруту №31 (4 маршрутки) та №47 (5 маршруток).

Трудовий колектив складається з 35 чоловік, але є велика проблема з досвідченими водіями. Адже багато з них, аби отримувати більші заробітні плати, виїхали працювати за кордон. Попри це підприємство намагається виконувати умови договору та надавати якісні послуги.

Для працівників провели навчання з надання першої медичної допомоги. Усі маршрутки мають екологічні показники не нижче Євро-2 та обладнані GPS та системою оповіщення.

Наразі чотири автобуси пройшли капремонт, тому на підприємстві сподіваються, що робота маршрутних таксі покращиться.

Софія СІЧКУН

Коментарі
08 Грудня 2016, 23:41
Молодці!!!<br/>Нехай депутатські діти їздять шоферами за такі гроші.Тай у людей не має грошей усі в офшорах і в деклараціях скотиняк.
15 Грудня 2016, 23:20
Взагалі потрібно вивести маршрутні таксі з міста і пустити тролейбуси по всіх напрямках !І всім буде добре!!!Ніхто не буде піднімати великі тарифи на проїзд!!!А з цією владою люди повиїджають за кордон ,де цивілізація,а не хаос!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром