Авто «влетіло» у відбійник: учасники луцької шоу-команди втрапили у ДТП

30 Вересня 2019, 15:49
фото автівки після аварії 2247
фото автівки після аварії

Луцька команда «Z show», яка влаштовує світлодіодні танцювальні шоу, по дорозі додому втрапила в дорожньо-транпортну пригоду у Львівській області.

Інцидент трапився 28 вересня, пише «Волинська правда».

Авто, у якому їхала команда зі Львова до Луцька, на повороті знесло у відбійник. Аварія трапилася біля села Гамаліївка. Учасниця команди Лілія Михальчук повідомила, що тоді команда працювала на весіллі у Львові, а це був третій захід на день. 

«Наша робота пов’язана з постійними переїздами, довгими годинами в дорозі, і, на жаль, з нами трапилося те, чого я завжди десь глибоко в душі побоювалася. Відпрацювавши вже останнє на той день чудове весілля у Львові, ми вирушили додому. Ми були вже доволі втомлені,три весілля, як-не-як, 8 годин в дорозі. Чомусь в таких ситуаціях мозок стирає частину спогадів про все що відбувається, але я пам’ятаю свої думки в той момент, коли все відбувалося», – розповідає дівчина.

Автомобіль занесло, розкрутило по дорозі і він «полетів» у відбійник, потім машина вдарилася вже іншим боком і зупинилася.

«Як описати ті емоції, що були в той момент? Полегшення. І істерика одночасно. Ми живі. І це головне. Автомобіль, на жаль, не вцілів. Стояти посеред ночі десь на трасі біля Львова і бачити, як ваш автомобіль прибирають з дороги просто пересічні люди, які зупинилися щоб допомогти, речі які розкидані по дорозі, і обломки автомобіля всюди. Це страшно. Але ми вціліли і пережили. Це головне. Зараз потрібно лише час, аби зібрати себе докупки і з новими силами приступити до роботи», – додає Лілія Михальчук.

Читайте також: У Клевані в ДТП постраждала лучанка

Коментарі
01 Жовтня 2019, 22:13
Всі весільні лабухи нажаль повертаються додому під легкою мухою після весілля-варто цінувати своє і чуже життя
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром