Ми дорожимо власним іменем, репутацією підприємства, довірою, – Ірина Патлашинська

30 Вересня 2019, 14:00
Ірина Патлашинська 2844
Ірина Патлашинська

Перший заступник генерального директора ПрАТ «Луцьксантехмонтаж 536» Ірина Патлашинська розповіла, як починає та планує день, про індивідуальний підхід до кожного проекту та відповідальність за роботу над об'єктами.

Про це йдеться у програмі «Бізнес-бранч» сюжеті 12 каналу. 

За словами Ірини Патлашинської, її ранок починається ще до сьомої ранку, аби підготувати дітей до школи. Опісля починається власне її  день – жінка складає плани на день, снідає та вирушає на роботу. 

«Ми вважаємо себе лідерами, а лідерство – це відповідальність, висока планка, професіоналізм», – зазначила Ірина Патлашинська. За її словами, високих позицій вдається досягти завдяки низці факторів – наприклад, керівники не дозволяють собі багато відпочивати, тому залишаються у тонусі та тримають у тонусі працівників. Підприємство має великий колектив, який постійно розвивається. Тут готові вчитися та переймати досвід під кожен окремий об'єкт будівництва.

«Ми до кожного об'єкту ставимося відповідально. Якщо ми беремося за об'єкт, то нам в результаті буде несоромно його презентувати публіці. Бо ми дорожимо власним іменем, репутацією підприємства, довірою замовників. Ми любимо свою справу, тому у нас все виходить», – розповіла Ірина Патлашинська. За її словами, кожен проект, навіть нібито стандартний житловий будинок – унікальна ситуація, тому проводять геологорозвідку, вивчають результати, підбирать метод будівництва тощо.

«Ми не можемо сказати, що будь-який державний об'єкт є важливіший ніж житлове будівництво, ні. Коли у дім заїде тисяча мешканців, то це теж відповідальний об'єкт», – наголосила заступниця гендиректора фірми. За її словами, медичні заклади, пам'ятки культури чи митні переходи вимагають окремих підходів, техніки та роботи.

 Детальніше – у відео.

Читайте також: Ірина Патлашинська — про п'ять зданих за рік будинків, різноманітність та «рятувальну місію» в Ковелі

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром