Листи до Миколая: другокласник Дмитро просить миру в Україні

08 Грудня 2016, 14:03
15386

Конкурс для дітей «Твори добро разом з Миколайчиком з Району» триває і маленькі лучани продовжують тішити нас своїми добрими справами.

На електронну адресу Район.Луцьк надійшов ще один лист від Дмитра Бурковського.

Семирічний учень правознавчого ліцею дуже хоче отримати подарунок від Святого Миколая, адже робив хороші справи цілий рік і слухався тата й маму. Ще хлопчик просить миру і щоб усі дітки були здорові.

«Любий мій Святий Миколаю!

Я тебе дуже люблю! Цілий рік з нетерпінням Тебе чекаю, коли Ти прийдеш до мого ліжечка і вранці біля подушечки я знайду від тебе подарунок. Кожний твій подарунок для мене найкращий. Пробач мені за мої погані вчинки, але я дуже стараюся бути хорошим. Стараюся гарно вчитися, бути хорошим другом, допомагати мамі і татові вдома. Допоможи мені будь-ласка у цьому Святий Миколай. Дуже хочу щоб на  свято вся родина була разом, щоб Святий Миколай допоміг у цьому році усім-усім-усім, щоб усі дітки та люди були здорові і не хворіли, щоб всі мами і тати були разом із своїми дітками.  І головне,  щоб в Україні був мир і не було війни.

Бурковський Дмитро, 7 років, учень 2 класу комунального закладу «Луцький навчально - виховний комплекс загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів – правознавчий ліцей  з посиленою фізичною підготовкою Луцької міської ради Волинської області».

А які добрі справи робите ви, дітки?

Нагадаємо, ми запрошуємо дітей віком до 14 років взяти участь у конкурсі «Твори добро разом із Миколайчиком з Району». Надсилайте нам листи, малюнки та фото про свої добрі справи, які ви зробили протягом цього року.

Читайте також: Листи до Миколая: другокласники закликають робити добрі справи щодня

Ваші роботи ми чекаємо до 11 грудня 2016 року на редакційну електронну адресу[email protected] з поміткою в темі «Твори добро разом із Миколайчиком з Району». Також ви можете надіслати їх поштою: м. Луцьк, вулиця Конякіна, 18 в, Агенція медіа-технологій «СІД ІНФОРМ».

 

Коментарі
14 Грудня 2016, 17:34
Молодець!)
14 Грудня 2016, 17:55
Дуже гарно. Молодець
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром