«Наш край»: хто знову хоче служити Луцьку та його жителям

28 Вересня 2015, 13:12
2505

Волинський обласний осередок політичної партії «Наш край» провів конференцію з питання висунення кандидатів на вибори до міської та обласної рад.

Захід відбувся 25 вересня у приміщенні Галереї мистецтв на вулиці Лесі Українки.

Кандидат в депутати до Луцької міської ради та перший номер у списку Антон Кривицький підкреслив, що політична партія «НАШ КРАЙ» має намір формувати політику комфортабельності життя лучан.

«Партія не ставить перед собою надто грандіозних цілей як от змінити Україну, зробити нижчими тарифи, зробити нижчими ціни на газ, тому що це компетенція не міста, а уряду, Верховної Ради. Ми повинні думати про те, щоб люди відчули турботу нашої партії саме на рівні тих проблем, які їх турбують кожного дня – це проблеми тепла, вивезення сміття, боргів, озеленення, освітлення, безпеки тощо. От за це ми з вами будемо боротися в міській раді», – зазначив кандидат.

Антон Кривицький наголосив, що партію «НАШ КРАЙ» об'єднує ідея служіння Луцьку та його жителям.

«Наша партія повинна бути прагматичною – партія людей, які щось зробили у житті та досягли успіху, не завдячуючи близькості до влади та тому, що сидять біля газу чи нафтової труби. Це самодостатні люди, які працюють в системі освіти, охорони здоров’я тощо», - додав Кривицький.

Кандидат в депутати до Волинської обласної ради та перший номер у списку політичної партії «НАШ КРАЙ» Святослав Кравчук інформував, що на захід прийшли люди, які віддають перевагу реальним справам – люди різного віку, з різними професійними навиками і з різним досвідом, однак всі налаштовані на активні дії, які дадуть можливість покращити життя мешканців нашої громади.

Зазначимо, що імена та прізвища усіх делегатів будуть відомі згодом після остаточного затвердження комісією.


 

 

Коментарі
28 Вересня 2015, 17:18
просто пар ригив
29 Вересня 2015, 13:41
Зборище корупціонерів та дибілів!!!
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром