Помер доцент луцького університету Юрій Мандрик

30 Вересня 2019, 11:56
Юрій Борисович Мандрик 4941
Юрій Борисович Мандрик

Передчасно відійшов у вічність кандидат педагогічних наук, доцент кафедри музично-практичної підготовки факультету культури і мистецтв Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Юрій Борисович Мандрик.

Колектив та ректор університету висловлюють глибокий сум і щирі співчуття родині та близьким покійного, — йдеться в повідомленні на сайті навчального закладу.

Довідка

Юрій Мандрик народився 9 березня 1958 р. в с. Тупали Турійського району Волинської області.

З 1966 по 1972 р. навчався в студії при Луцькому музичному училищі. 1972 року вступив на музично-педагогічне відділення Луцького педагогічного училища, яке закінчив з відзнакою в 1973 р. Навчався у Л.О. Чепрасової по класу музичного інструмента. Після закінчення педагогічного училища отримав направлення до Рівненського державного педагогічного інституту ім. Д.З. Мануїльського на музично-педагогічний факультет, де навчався у класі викладача Б.П. Толканьової з 1977 по 1981 р. З 15. 08.81 р. працює в Луцькому державному педагогічному інституті ім. Лесі Українки викладачем музичного інструмента, керівником вокально-інструментального ансамблю.

Водночас є учасником вокального тріо викладачів, яке неодноразово нагороджувалося почесними грамотами, а також дипломами оргкомітетів, журі. Після закінчення аспірантури при Українському НДІ педагогіки в 1989 р. захищає кандидатську дисертацію на тему “Морально-естетичне виховання молодших школярів засобами народної пісні”.

З 1988 р. – старший викладач, а з 1992 р. – доцент кафедри навчання гри на музичних інструментах. 

Освіта:

  • Закінчив Луцьке педагогічне училище за спеціальністю «Вчитель музики, музкерівник»,
  • Музично-педагогічний факультет Рівненського державного педагогічного інституту імені Д.З.Мануїльського за спеціальністю «Вчитель музик
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024