«Виглядає гротескно»: лучанин про ремонт вулиці в дощ

30 Вересня 2019, 10:46
1399

У Луцьку завершується ремонт перехрестя Ківерцівської та Карперка-Карого. Проте 26 вересня почалися дощі й ремонтні роботи максимізувалися.

Про це на платформі «Відкрите місто» написав Михайло Конюх.

«Це виглядає якось аж гротескно. Весь вечір під дощем проводились роботи, сьогодні напевно будуть класти асфальт.

1. Але питання про інше: поклали нову бруківку, все добре. Тільки от на розі будинку № 16 бруківку поклали тільки по обочині самої дороги, а від цієї бруківки до асфальту що прокладений зі сторони вул. Ківерцівської понад цим будинком, люди змущені йти 3-4 метри землею, вчора після дощу цей бруд, що люди місять своїм взуттям, було дуже помітно, обійти можна тільки проїзджою частиною.Велике прохання, чи не можна замостити хоча б якісь доріжки від цієї бруківки до асфальту. Чим небудь, хоча б тими ж старими матеріалами, які познімали з пішохідних доріжок перед укладанням нової бруківки, щоб люди не місили своїм взуттям бруд під ногами, а могли нормально пройти ці 3-4 метри.

2. По вул. Ківерцівській 2а знаходиться гаражний кооператив. Минулого року траву/бур'ян зі сторони огорожі цього гаражного кооперативу викошували при скошуванні трави по обочині самої вулиці. В цьому році під огрожею буяє зілля в півтора метра. Чи не можна якось вирішити питання скошування цього бур'яну. Якщо це має викошувати сам кооператив, то можливо вони про це не знають. Бо це зілля дуже кидається в очі, там під огорожею взагалі валяється прямо на пішохідній доріжці цегла, якої ніхто вже пару місяців навіть прибрати не збирається.

3. Ціле літо по вул. Карпенка-Карого на відрізку від Завокзального ринку в напрямку до переїзду укладали бруківку. І залишилося там вкласти буквально десь 50м, але щось все зупинилося. І бруківку не доклали, замаскували це все бур'яном вже висотою до 2м, який ніхто не скошує. Та й там ще залишилась не засипана яма, яку викопали ще минулого грудня для обленерго, а от завершити все це ну ніяк не можуть. Чи не можна якось постприяти цим роботам, щоб хоча б до перших снігів це все було завершено», – йдеться у дописі.

Проблема на платформі залишилася відкритою.

Читати також: Такого бардаку давно не було, – член виконкому про «парковку» у центрі Луцька



Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром