Спілкування та охорона: патрульні розповіли про свою роботу

30 Вересня 2019, 12:06
1570

У Луцьку патрульні поліцейські долучилися до низки заходів – інформували школярів, водіїв в автошколі, а також долучилися до охорони публічної безпеки.

Про це інформує пресслужба патрульної поліції Волині.

Патрульні продовжують відвідувати навчальні заклади та спілкуватись з учнями. Зокрема, вони побували у 24 школі, де говорили зі старшокласниками про вирішення конфліктів мирним шляхом. У 3 школі спілкувались про важливість дотримання правил дорожнього руху. А в природничому ліцеї провели урок на тему протидії булінгу.

Кожне заняття зі школярами – тематичне. Інспектори спілкуються в інтерактивному форматі, спонукаючи дітей до роздумів за власні дії чи бездіяльність.

Також побували в автошколі «Гудок»: тут розказували, як діяти водіям, якщо їх зупинила поліція, відповіли на ряд інших запитань.

На Фестивалі думок, який відбувся на іподромі, демонстрували дорослим «алкоокуляри» та розказували про наслідки від нетверезого керування. З меншими ж відвідувачами виготовляли флікери, спільно з бібілотекою.

Крім того, поліцейські охороняли публічну безпеку під час Фестивалю думок та фестивалю «Мокрі носики»: суттєвих порушень зафіксовано не було.

Читайте також: Лучани скаржаться на відсутність розмітки на парковці







 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024