У промові Зеленський говорив про загарбницьку війну, і це тотальний провал, – Лапін

29 Вересня 2019, 14:24
1561

Цитата, що її навів президент Володимир Зеленський у свої промові на Генасамблеї ООН, стосувалась загарбників і загарбницької війни, і це величезна помилка спічрайтерів.

Про це нагадав в ефірі «Прямого» Ігор Лапін, народний депутат VIII скликання.

«Оця цитата з Хемінгуея, вона стосувалась загарбників і загарбницьких воєн. Загарбницьку війну неможливо виграти, бо той, хто загарбник, далі продовжить воювати... Це конкретна штанга. Бота війна, де країна обороняється – то справедлива війна... А загарбник – це загарбник, він ніколи не зупиняється... Тому це ні в тин, ні в ворота», – сказав Лапін.

На його думку, намір долучити Трампа до «нормандського формату», що його висловив Зеленський, також є великою помилкою.

«Хто йому цю попередню домовленість втулив, що можна залучати Трампа до «нормандського формату»? Ти в Путіна спитав? Щоб залучити іншу країну, потрібна згода всіх учасників. Друге: як ти збираєшся залучати Трампа до «нормандського формату», якщо до того сам говорив з Путіним і тобі на це дали відповідь, конкретну відповідь: «Ви ж там з Росією говорите», – сказав Лапін.

Ексдепутат назвав це тотальним провалом.

Ще один провал, на його думку, стосується слів Зеленського про нового генпрокурора Руслана Рябошапки, що це «його прокурор».

«А як же тоді верховенство права? Нам же та ж сама Америка натягує на голову, що ми корупціогенна країна, що у нас корупція. Так у нас же ручні прокурори. То чого ж не буде корупції?», – спитав Лапін.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром