У лісі біля Луцька змагалися велоекстремали

28 Вересня 2019, 20:12
3037

Справжні велотреки з перешкодами, спортсмени-професіонали та аматори у повному екіпіруванні, переможці у трьох категоріях, медалі та призи – ліс поблизу Луцька перетворився у зону екстриму.

28 вересня відбулися аматорські ХС-перегони «Струмівські хащі», — повідомили у пресслужбі ВОЛУМГ.

Такі змагання відбувалися востаннє у 2015 році. Значна перерва виникла фактично через те, що не було організаторів, які б належно підготували трасу. Тепер же розвитку велоспорту і відродженню змагань фактично посприяли лісівники – працівники державного підприємства «Волинський лісовий селекційно-насінневий центр» облаштували екостежки та велодоріжки. Організатори – а це учасники велоклубу «Луцькі трейли» Дмитро ІльчишинОлександр Черняк та Олександр Ходаковський – разом із такими ж, як і самі, активістами позначили маршрут та облаштували трампліни для стрибків.

Під час змагань 22 учасники з Луцька, Києва, Боярки (Київська обл.), Рівного, Нетішина (Хмельницька обл.) їздили на велосипедах по колу. Довжина траси – 3,5 км, покриття – грунт, пісок та дерн.

Після тривалих перегонів розпочалася церемонія нагородження.

Переможцями у категорії «Еліта-мікс» стали лучани:

І – Дмитро Сардачук; ІІ ­– Юрій Тімцо; ІІІ – Влад Грушецький.

У категорії «Чоловіки» перемогли:

І – Максим Околіт (Луцьк); ІІ – Дмитро Стрихарчук (Рівне); ІІІ – Володимир Молчанов (Рівне).

У категорії «Жінки» свою перевагу довели:

І – Ольга Віюк (Рівне); ІІ – Ірина Коваленко (Рівне); ІІІ – Олексанра Жебель (м. Нетішин, Хмельницька обл.)

Подарунки від ДП «Волинський ЛСНЦ» вручила директор підприємства Тетяна Неводнічик.

«Ми раді, що ліс допомагає розвитку велоспорту в Україні. Приємно, що ви позитивно відгукуєтеся про нашу роботу. А місце, де ми з вами сьогодні знаходимося, справді унікальне і своїм ландшафтом, і породним складом. Не сумніваюся, що кожен із вас почерпнув не лише заряд адреналіну, а й отримав порцію наснаги від краси довколишньої природи. Ми завжди радо підтримуємо такі заходи. Ініціативи, які сприяють популяризації здорового способу життя, вітає начальник управління Олександр Кватирко. Тож не прощаємося. Будемо продовжувати таку співпрацю. Переможців іще раз вітаємо. Усім вам кажемо: до зустрічі», – зазначила Тетяна Неводнічик.

Читайте також: У Луцьку владу просять поприбирати біля смітників


















 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром