Кандидат у депутати досягнув мети на телешоу і тепер знає, як змінити місто*

28 Вересня 2015, 17:56
6821

Ігор Антонюк провів рік на проекті «Зважені та щасливі», а зараз свій запал та цілеспрямованість прагне втілити у плідну працю над розвитком Луцька.

Найбільшими проблемами нашого міста, на думку кандидата, є розвиток промисловості, транспорту і зв’язку та безпеки. Тож Ігор Антонюк впевнений, що успішним може бути тільки те місто, в якому створені максимально можливі умови для спокійного безпечного, комфортного проживання людей різного віку, для їх розвитку та самореалізації, щоб людина почувала себе самодостатньою і задоволеною.

«Багато років займався виробництвом, крім того, маючи економічну і юридичну освіту, в мене є певні знання і досвід у сфері розвитку підприємств, промисловості, так само і в правничій сфері. Тож готовий поділитися цим досвідом і використати його для розвитку міста», – розповів Ігор Антонюк.

Про нагальні потреби лучан кандидат знає із власного досвіду, адже проживає в районі вулиці Львівської, де не раз спільно з іншими людьми вирішував різні проблеми.

Користуючись навиками командного духу і підприємницькими здібностями, Ігор Антонюк знає, як зробити так, щоб в Луцьку жилося краще.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром