Осінь у Воротневі: за місяць лісівничий центр відвідали понад пів тисячі школярів

27 Вересня 2019, 12:55
2419

Протягом вересня у Лісівничому молодіжному центрі на базі Воротнівського лісництва побували понад 500 школярів. Діти відвідали 14 пізнавальних заходів.

У заказнику «Воротнів» гостей радо зустрічають координатор Лісівничого молодіжного центру Валентина Юхимчук та лісничий Вортнівського лісництва Юрій Курчик, повідомляє пресслужба ВОУЛГМ.

Для дітей влаштували екскурсії екологічною стежиною Воротнівського лісу та лісівничими школами-студіями, що дбайливо створені лісівниками для відвідувачів, пізнавальні ігри, майстер класи та багато інших цікавинок .

Також лісівники мали можливість поспілкуватися на базі Лісівничого молодіжного центру з учасниками україно-польського проектів. Зокрема проект «Агенти змін. Екосвідомі», що проходив на базі гімназії №4 м Луцька з 18 по 23 вересня 2019 року за підтримки Міністерства молоді та спорту та Українсько- польської Ради обміну молоддю. 10 учнів гімназії і 10 учнів комплексу шкіл понадгімназійних імені Елізи Ожешкової з м. Бартошице, Польща об’єднались у команду для реалізації екологічного проекту.

Побувала у Лісівничому молодіжному центрі і делегація учасників польсько-українського проекту «Майбутнє залежить від нас».

Проект реалізовується завдяки багаторічній співпраці волонтерів ОЗНВК «Колківська ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцей» Маневицького району зі Спілкою випускників гімназії-ліцею ім. С. Сташица м. Згеж (Польща).

Польські друзі із задоволенням ділилися досвідом проведення природоохоронних заходів та відмітили, що тут, у Лісівничому молодіжному центрі, волинські лісівники створили унікальні умови для роботи над екологічними проектами.

Приємно втомлені, з позитивними емоціями учасники проекту залишали Воротнів та дякували лісівникам.

Читайте також: 300 кущів та дерева: як у Луцьку озеленюють сквер












 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром