Луцький депутат звернувся до поліції через розритий берег Стиру

27 Вересня 2019, 12:31
4267

Депутат Луцької міської ради Павло Данильчук звернувся до поліції із заявою щодо незаконних земляних робіт на території водохоронної зони річки Стир на вулиці Ковельській, 17. Обранець громади просить встановити та притягнути до відповідальності осіб, які вчиняли ці роботи.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Викликав поліцію, склали протокол та заяву про незаконні земляні роботи та захаращення водоохоронної зони річки Стир, та охоронної території історико-культурного заповідника в місті Луцьк. Також приїхали працівники муніципальної варти, будуть теж готувати протокол про адмінправопорушення», – написав Данильчук. 

Також депутат повідомив, що опісля розповів про проблему на засіданні виконкому Луцькради. Тож він запропонував на наступне засідання винести рішення про приведення захаращеної ділянки порушником в первинний стан.

«Хочу ще раз наголосити, що ніяких дозвільних документів на початок земляних та будівельних робіт на відповідній ділянці не має, як і не має містобудівних умов та обмежень, які активно «вибивають» від управління містобудування та архітектури міськради. Потрібно зараз це питання усім небайдужим лучанам тримати на контролі, бо пройде ще трохи часу і будуть фундаменти під багатоповерхівки», – йдеться у дописі.

Також депутат виклав фото, як зараз виглядає це місце.

Читайте також: Волонтерка розповіла, як після пожежі відновлюють луцький госпіталь








 

Коментарі
27 Вересня 2019, 17:09
який молодець якби ще винуватця притягнув до відповідальності
29 Вересня 2019, 02:02
А винуватець - депутат Козюра.
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром