Ні кави, ні шаурми: у Луцькраді скасували дозвіл на скандальний кіоск у центрі

27 Вересня 2019, 10:00
Кіоск на вулиці Лесі Українки. Фото Богдана 3966
Кіоск на вулиці Лесі Українки. Фото Богдана

У Луцьку скасували погодження на розміщення скандального торгового кіоску у центрі міста, де, попри попередній дозвіл на торгівлю кавою, продавали шаурму.

Про це інформують на сайті Луцької міської ради.

Як ідеться у повідомлення, під час засідання 26 вересня члени виконкому прийняли рішення про припинення дії погодження підприємцю Імберовській Оксані Василівні розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності (торговельного кіоску) на вул. Лесі Українки, 58.

Нагадаємо, довкола кіоску «Король Дамаск» у Луцьку розгорілися неабиякі суперечки через невдоволення частини лучан. Як з'ясували журналісти, виконком надавав дозвіл на розміщення кіоску (за кілька метрів від існуючого, де нині перекладають бруківку) Оксані Імберовській, однак там мала відбуватися торгівля кавою. Натомість документи на кіоск зареєстровані на Ніну Ліру, якій дозволів на встановлення на вулиці торгової точки не надавали.

Зрештою, у міській раді визнали незаконним розміщення там кіоска з шаурмою. А журналісти з'ясували ще одну цікаву деталь: Оксана Імберовська також отримувала дозвіл на розмізення кавового кіоска на вулиці Ковельській,4 де нині також працює кіоск «Король Дамаск». 

Читайте також: «Непростий» кіоск: що буде із яткою з шаурмою, яка «наробила шуму» у Луцьку

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром