«Процес постійного вдосконалення»: у Луцьку завершилися навчання лісівників

27 Вересня 2019, 10:25
1581

У Луцьку завершився дводенний семінар-тренінг для лісівників, на якому навчали основам та практиці керування ризиками небезпек, формування ризикоорієнтованого мислення працівників підприємств-підрядників в лісовій галузі.

25-26 вересня у «Passage Interdit» з усієї області з’їхалися головні інженери, керівники підприємств та підприємці, які надають послуги пов’язані з лісівництвом.

«Такі семінари-тренінги – це процес постійного вдосконалення. Навчання проводимо для того, аби знизити ризики та ступені наслідків втрат, бо якщо ми наловчимося правильно керувати ризиками, то зможемо знизити ступінь їх наслідку. Якщо ми виявлятимемо небезпечні ситуації, правильно ними управлятимемо, відповідно, це зменшить втрати для нашого підприємства. А це життя та здоров’я наших робітників», – сказав головний спеціаліст відділу використання лісових  ресурсів ВОУЛМГ Олександр Боровицький.

Другого дня керівники лісогосподарств та підприємств зустрілися з професором Міжнародного Інституту Менеджменту, доктором технічних наук, провідним викладачем Академії управління ризиками, міжнародним експертом, викладачем і аудитором по стандартам ISO Віталієм Цопою.

Опісля методом жеребкування присутнім вручили подарунки та сертифікати за участь в семінарі-тренінгу.

До слова, цей навчальний форум-практикум Волинське ОУЛМГ проводить за підтримки журналу «Охорона праці» та Академії управління ризиками в системах менеджменту, що діє при редакції, та у взаємодії з Державним агентства лісових ресурсів України.

Читайте також: У колективах волинських держлісгоспів – 294 багатодітних родини












































Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром