Луцьку медсестру підозрюють у наркоторгівлі

27 Вересня 2019, 09:15
фото ілюстративне 1934
фото ілюстративне

У Луцьку прокуратура підозрює 57-річну молодшу медсестру у торгівлі наркотичними речовинами. Аналогічний злочин також інкримінують 33-річному мешканцю обласного центру.

Про це інформує пресслужба прокуратури Волині.

Жінка, яка працює молодшою медсестрою в одному з лікувальних закладів Луцька, упродовж червня-вересня 2019 року двічі збувала громадину канабіс. Цей же особливо небезпечний наркотичний засіб виявили та вилучили в неї за місцем проживання правоохоронці у ході проведення обшуку в оселі 24 вересня цього року.

Чоловік же у серпні-вересні 2019 року двічі збував охочим незаконно придбані ним таблетки з вмістом наркотичного засобу – метадону – і був затриманий на місці злочину також 24 вересня.

Обом їм повідомлено про підозру у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті цих наркотичних засобів (кримінальні правопорушення, передбачені ст. 307 КК України). Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів.

Зауважимо, що за вчинення таких злочинів Кримінальним кодексом України передбачено покарання аж до 10 років  позбавлення волі з конфіскацією майна.

Читайте також: У Луцькраді звільнили очільника управління охорони здоров'я

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром