Волі: лучани проти встановлення нової святкової ілюмінації

07 Грудня 2016, 10:01
Так може виглядати нова ілюмінація на проспекті Волі 2322
Так може виглядати нова ілюмінація на проспекті Волі

Мешканці Луцька виступили за відмову від ідеї встановлення нового святкового освітлення на проспекті Волі.

Лучани бажають, щоб гроші пішли на вирішення поточних проблем міста. Відповідну петицію зареєстрував Геннадій Хомутінкін на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

Нагадаємо, 28 листопада представили проект новорічної ілюмінації на проспекті Волі. На її облаштування необхідно 980 тисяч гривень з бюджету міста.

Геннадій Хомутінкін аргументує відмову від встановлення святкового освітлення наявністю інших проблем на центральній вулиці міста.

«В нашому чарівному місті Луцьк проводиться достатньо святкових подій і всі вони відбуваються або на Театральному майдані, або на Замковій площі. Святкове освітлення вмикається тільки на великі державні свята, а їх не так і багато на рік. При тому, що стан дороги на проспекті Волі вже погіршується, не дивлячись на неодноразовий ремонт дороги, а біля «Перлини» вперто вилізає ямка, з якою ніяк не можуть справитись. А ще, на фоні загальної недостатності коштів в усіх сферах життєдіяльності нашого міста, рахую, що витрачати стільки грошей на святкове освітлення – це неприпустимо», – пише чоловік.

Якщо ви підтримуєте таку позицію, петицію можна підписати протягом 14 днів. Для того, щоб документ потрапив на розгляд у Луцьку міську раду, під ним потрібно зібрати 300 підписів.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром