Експоліцейського, через якого біля Луцька загинули двоє людей, лишили під вартою

26 Вересня 2019, 10:25
4777

Експравоохоронця, винуватця смертельної аварії під Луцьком Геннадія Єпіфановича, залишили під вартою.

Про це йдеться у сюжеті Ua:Волинь.

Рівненський апеляційний суд вирішив не звільняти з під варти обвинуваченого у скоєнні смертельної ДТП колишнього очільника карного розшуку Волині Геннадія Єпіфановича. Його обвинувачують у тому, що він скоїв ДТП, в якій загинуло двоє людей. Його адвокат Анатолій Бакаєвич вважає, що чоловіка слід випустити з-під варти і нарікає на процесуальні порушення судом першої інстанції. Скаргу розглядали у Рівному через брак суддів у Волинському апеляційному суді, пояснила працівниця прес-служби Рівненського апеляційного суду Мирослава Євчук.

Деталі – у відео.

Нагадаємо, ДТП сталася 21 лютого в селі Дачне. Тоді чоловік загиблої Юрій Швець говорив, що Геннадій Єпіфанович був за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

Читайте також: Арештували винуватця смертельної аварії біля Луцька

Коментарі
29 Вересня 2019, 01:21
ну якщо це був поліцейський тоді вирок суду буде єдиним-тіла загиблих підкинули під авто яке стояло на парковці повз якого проходив екс-поліцейський а в їх смерті винуватий Путін!!!
30 Вересня 2019, 11:41
Хороша сім'я . Величезна біда! Дадуть 10 років не дадуть.... Все рівно мами діткам, дружини чоловікові, дочки батькам це не поверне. 10 років це мізер..... Сідяють п'яні значить повинні розуміти що вони вже вбивці, і покарання за таке має бути максимальним, так щоб запам'ятали всі і боялися, тому що всі дуже мега впевнені за себе , і забувають що ходять всі, і бідні і багаті, з зв'язками і без, - під Богом.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром