«Ми б знайшли місце для багатоповерхового паркінгу, якби був інвестор», – Микола Романюк

06 Грудня 2016, 16:30
Багатоповерховий паркінг у Києві 1813 Джерело: wikimapia.org
Багатоповерховий паркінг у Києві

Кількість транспорту в місті постійно збільшується, а паркінгів для всіх не вистачає.

Про те, як вирішити проблему з паркуванням автомобілів, в інтерв’ю «Волинському інформаційному порталу» розповів міський голова Микола Романюк.

«В міру можливого там, де є змога облаштувати парковки, їх будемо облаштовувати. На вулиці Глушець біля парку – вона вирішить частково проблему: приїхав, пішов у центр міста. Хоча в нас люди хочуть під’їхати під самий магазин і поставити там автомобіль. На жаль, ця проблема є і в інших містах, а не тільки в Луцьку», – розповідає мер міста.

Вирішенню питання також може посприяти нова схема дорожнього руху, над якою працюють у міськраді. «Ми зараз схему дорожнього руху будемо десь замовляти. Але все відбуватиметься не так швидко, і це дуже дороговартісний проект. Ми будемо робити так звані кишені. Навіть на проспекті Волі в новому проекті вони є», – ділиться планами Микола Романюк.

Міський голова не проти побудови багатоповерхового паркінгу, проте такий проект є занадто дорогим для міського бюджету.

«Якби був якийсь інвестор, який був би готовий побудувати багатоповерхову парковку, ми обов’язково знайшли би місце для неї. Але вона дуже дороговартісна», – зазначив Романюк.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром