Смертельна ДТП: від отриманих травм помер ще один волинянин

25 Вересня 2019, 13:26
1845

Учора, 24 вересня, по 13 годині на автодорозі сполученням «Київ-Ковель-Ягодин», поблизу села Годовичі Турійського району сталася дорожньо-транспортна пригода за участю мікроавтобуса «Mercedes-Benz Sprinter», вантажівки «DAF XF» та легкового автомобіля «Volvo».

У ДТП двоє людей загинуло, шестеро травмувалися, – йдеться на сайті поліції Волині.

Слідчі Головного управління Національної поліції у Волинській області за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Читайте також: В аварії на трасі Київ-Ковель-Ягодин загинув 38-річний шачанин

Поліцейські попередньо встановили, що вантажівка «DAF XF» під керуванням 51-річного іноземця, рухаючись в напрямку міста Ковель, на швидкості зіткнулася із попутним мікроавтобусом «Mercedes-Benz Sprinter» за кермом якого перебував 35-річний житель Луцька. Перед тим, мікроавтобус допустив зіткнення із попутним легковиком «Volvo» під керуванням 52-річного іноземця, котрий призупинився через погану видимість на дорозі від задимлення внаслідок спалювання невідомими особами на полі стерні.

У ДТП загинули двоє пасажирів мікроавтобуса - 39-річний житель селища Шацьк та 58-річний житель села Прип’ять Шацького району. Тілесні ушкодження отримали п’ятеро пасажирів цього ж транспортного засобу - 42, 31, 33 річні, 31-річний житель райцентру Шацьк та 37-річний житель райцентру Стара Вижівка. Травмувалася також одна іноземка - 47-річна пасажирка автомобіля «Volvo». П’ятьох осіб із постраждалих у ДТП госпіталізували.

Поліцейські в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу затримали 51-річного водія вантажівки «DAF XF». Вирішується питання щодо оголошення йому підозри в порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб.

Санкція статті визначає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до 10 років. Досудове розслідування триває.


 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром