Чому над Луцьком гудять фронтові винищувачі

25 Вересня 2019, 13:36
Фото ілюстративне 2285
Фото ілюстративне

На Луцькому військовому аеродромі розпочались чергові навчання екіпажів легких фронтових винищувачів МіГ-29 зі складу 204-ї Севастопольської БрТА ім. Покришкіна-fanpage.

Навчання стартували 23 вересня, – інформують на сторінці Організації Волинських Авіалюбителів «ОВАЛ»/Луцький Аероклуб «Крила Волині».

«Отже, попереду гарячий авіаційний тиждень і авіашоу у Волинському небі, зокрема в небі над м. Луцьк, обіцяє бути дуже феєричним. Прохання не нарікати на якість відео, адже зняти сьогодні щось більше було неможливо через вкрай низьку хмарність. Але божествену музику авіаційних турбореактивних двигунів, яка лунала з неба між 15:30 та 16:00, прекрасно чули всі лучани. Добре, що активіст Організації Волинських Авіалюбителів «ОВАЛ» Назар Каленюк зняв посадки наших рідних Севастопольсько-Волинських соколів на Луцькому військовому аеродромі. Тому будемо вважати це відео інтригою перед завтрашнім днем», – йдеться у повідомленні.

У дописі зазначили, що звук авіаційних турбореактивних двигунів, який чує весь Луцьк, є газовкою двигунів винищувачів на Луцькому військовому аеродромі перед початком завтрашньої льотної зміни.

Нічних польотів наразі не передбачається.

Читати також: На Луцький аеродром перебазувалися перші винищувачі

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром