У Луцьку змагалися за Суперкубок України з футзалу серед жінок

25 Вересня 2019, 13:10
1694

У Луцьку відбувся фінальний матч Суперкубка України з футзалу серед жінок-2019. У фіналі змагалися команди IMS-НУХТ (Київ) та Ладомир (Володимир-Волинський).

Змагання такого рівня вперше відбуваються у Луцьку, розповів віце-президент Асоціації футзалу України Володимир Гримайло, йдеться у сюжеті Ua:Волинь.

Подивитися на змагання жінок-футболісток прийшли лучани, приїхали на матч вболівальники з Володимира-Волинського та Києва.

«Підтримуємо нашу команду Ладомир, приїхали з Володимира-Волинського і настрій дуже хороший. Якщо Київ більше місто, це не означає що ми – слабша команда», – розповіла вболівальниця Наталія Нікітюк.

«Підтримуємо команду нашої альма-матері, бо ми з волинського коледжу, це підрозділ НУХТ, Національного університету харчових технологій, і наші студенти виявили бажання приїхати і підтримати наших колег. І тому ми є ціла команда»– додала Галина Гайдук.

«Якщо, у порівнянні в Україні, то в нас  молода команда. В нас і трошки старші, але їх 1-2 і все. А в основному – це 2000 рік і молодші. Зараз дозволяється на змагання виставляти дітей з 15ти років, то в нас так більшість і є - це 10й клас, 11 клас тут грає», – методист команди «Ладомир» Микола Нагорний.

Перед тим, як потрапити у фінал Суперкубка, команди пройшли попередній відбір, розповів Віце-президент Асоціації футзалу України Володимир Гримайло.

«Був Чемпіонат, де обидві команди  приймали участь, був кубок, де обидві команди, однак одне змагання виграв НУХТ, інше – Ладомир. Суперкубок – це такий захід, який дає відповідь на питання: хто кращий, - чемпіон чи володар суперкубка, відповідно сьогоднішній матч дасть відповідь на це питання», – сказав він.

У підсумку гри, волинська команда «Ладомир» програла чинним чемпіонам України київській команді НУХТ з рахунком 5:3.

Читайте також:Скандальну луцьку спортшколу покинули 17 спортсменів

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром