Де волиняни можуть купити компоти від лісівників

24 Вересня 2019, 14:47
2414

Нова лінія з виробництва «Компотів», які віднедавна з’явилися на ринку, – це вдале поєднання родинних та галузевих традицій. Рецептура найпопулярнішого свого часу фруктового напою розробили технологи-лісівники близько 30 років тому. Потужне виробництво консервних цехів лісогосподарських підприємств повною мірою забезпечувало потреби волинських шкіл та дитячих садочків відповідно до державного замовлення.

Про це йдеться на сайті Волинського ОУЛМГ.

Сьогодні чотири цехи державних лісогосподарських підприємств – ДП  «Цуманське ЛГ», ДП «Маневицьке ЛГ», ДП «Колківське ЛГ» та ДП СЛАП «Любешівагроліс» – виготовляють «Компоти». Улюблені вишні, смородина, сливи, малина та алича, до якої лісівники додали ожину, чорницю, чорноплідну горобину.

Лісівники Волині сподіваються, що мода на натуральність у харчуванні стане настільки потужною, що навіть школярі та студенти із задоволенням втамовуватимуть спрагу смачними та корисними компотами і соками місцевого виробництва.

«Час відродити традиції, вдосконаливши їх сучасним баченням. Гарна та безпечна для здоров’я скляна банка відтепер наповнена мега-насиченим, концентрованим напоєм та десертом. Займаючи мінімум місця, баночка «Компоту» від лісівників Волині довго тішитиме вас та вашу родину. Дві якості в одній пляшці – втамувати спрагу та скуштувати справжні ягоди – стиглі, соковиті. Лісівнича родина запрошує українців посмакувати дарами лісу в оновленому вигляді», – йдеться у повідомленні.

Придбати продукцію власного виробництва консервних цехів Волинського ОУЛМГ можна онлайн: www.lisovychok.com.ua.

Та у фірмових магазинах «Лісовичок», що за адресами:

  • магазин «Лісовичок», с. Гаразджа (автошлях Луцьк – Рівне, за 3,5 км від Луцька, поряд із кафе «Білочка»;
  • рекреаційний пункт «Пролісок», Ківерцівський район (1 км від м. Ківерці);  
  • с. Гряда, Шацький район;
  • Маневицький р-н, с. Оконськ, біля АЗС «Журавлина» (траса Київ – Варшава).

Щоденно, в будь-який зручний для вас період, у межах робочого часу магазину.





Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром