Майже 900 волинян купили газ на зиму за акційною ціною

24 Вересня 2019, 23:08
1322

У межах акції «Твоя енергонезалежність», ініційованої НАК «Нафтогаз України», за літньою ціною волиняни купили більше мільйона кубометрів газу на зиму. До завершення акції залишаються лічені години. 25 вересня – останній день споживачі мають можливість зробити запас на зиму – за ціною 5 996 гривень за 1000 куб.м.

 

Оформити покупку можна цілодобово та без вихідних за допомогою Особистого кабінету на сайті 104.ua, а  у робочі дні у Центрі обслуговування клієнтів. Тож, споживачі  можуть скористатись двома способами, щоб придбати газ на зиму за літньою ціною  онлайн  на сайті 104.ua або, завітавши до Центрів обслуговування: у Луцьку (просп.Молоді, 14 А), у Ковелі (вул.С.Бандери, 34), в смт. Ратне (вул.Газіна,20), у Камені-Каширському (вул.Хотешівська, 9).  За консультацією також можна звернутися до Контакт-центру за номером: (0332) 280-104.

Найактивніші клієнти в Луцьку, Ковелі та Нововолинську. В цих містах газ за акційною ціною купили  відповідно 211 споживачів  (на понад мільйон гривень),  83 споживачів (на майже 580 тисяч гривень) і 48 клієнтів (на 270 тисяч гривень). Серед районів – найбільше газу купили в Луцькому (майже 200 споживачів), Ківерцівському (105 учасників акції), Рожищенському (36 учасників акції), Ковельському (27 споживачів), Володимир-Волинському (34 клієнти).

«Ця акція особлива тим, що вперше українці одержали право самим обирати, який газовий запас зробити на зиму за літньою ціною, як спланувати фінансові розрахунки на опалювальний сезон. Як відомо, готуй сани влітку, а воза взимку. Акція «Твоя енергонезалежність» триває майже місяць, 25 вересня – останній день побутові споживачі можуть купити газ на зиму за літньою ціною. В середньому одне домоволодіння в межах цієї акції купувало близько тисячі кубометрів газу. Є й чимало клієнтів, які витрачали максимум  на цю покупку  близько 15 тисяч гривень»,  зазначив директор ТОВ «Волиньгаз збут» Микола Тищук.

Акція без обмежень, адже  її учасниками  можуть стати й боржники. З 9 вересня відкрита можливість купівлі запасу газу на зиму за літньою ціною для тих споживачів, які не встигли погасити заборгованість за раніше спожитий газ. Участь в акції «Твоя енергонезалежність» дасть можливість таким споживачам скоротити свої витрати на газ в зимовий період і направити зекономлені гроші на погашення заборгованості.

Максимальний обсяг закупівлі газу  до  25 тисяч куб.м на одне домогосподарство. Запас газу можна придбати за літньою ціною  5 996 гривень за 1000 куб.м і скористатися нею можна з 23 серпня до 25 вересня. У ціні не враховані послуги за доставку газу, які змінюються в залежності від регіону. Вартість послуг із доставки газу, а також залишок передплаченого газу в акції «Твоя енергонезалежність» будуть зазначені в щомісячному рахунку за використаний газ.

Оформити та оплатити покупку можна в ЦОК, досить мати при собі паспорт і внести 100% оплату за куплений запас газу на зиму. Використовувати газ, придбаний у межах акції «Твоя енергонезалежність», можна буде з 1 жовтня 2019 року до 31 березня 2020 року. З цієї дати НАК «Нафтогаз України» доставляє учасникам акції газ із резервних обсягів за акційною ціною. Розмір економії при цьому буде залежати від поточних цін.

Якщо куплений резерв газу буде витрачений до 1 квітня 2020 року, споживач зможе отримати газ на загальних умовах – за ціною ПСО, що діє на той час. Споживачі, які до 1 квітня 2020 роки не використають передплачений газ, можуть скористатись залишком грошей. Також залишок фінансів можна використати в випадках, коли ціна ПСО на газ буде нижче, ніж ціна акції.

Читати також: Понад 20% клієнтів «Волиньгазу» користуються Особистим кабінетом

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром