У Луцьку просять полагодити прохід між вулицями

24 Вересня 2019, 22:14
фото ілюстративне 1729
фото ілюстративне

У Луцьку пішохідний прохід між вулицями Рогова та Ковельська через шкільну немає покриття та він повністю зарослий самосівом. Тож просять відносити покриття проходу, який розрили три роки тому при будівництві ЖК «Рів'єра».

Про це на платформі «Відкрите місто» написав Іван Слатов.

«Будь-яке покриття відсутнє, зарослий самосіяними старими деревами (аличою) і регулярно бур’яном в людський ріст, що критично зменшує його прохідність. Три роки тому будівельники прохід розрили, т.б. по ньому проклали підземні кабелі від трансформаторної станції до новобудови «Рів’єра»; обіцянки прибрати за собою сміття і впорядкувати прохід не виконали; законність цієї операції ніхто не перевіряв. У результаті прохід перетворився у вузьку стежку, з ямами і горбами», – повідомив чоловік.

Після дощу прохід розмитий, зимою повністю заметений снігом. Недбалі громадяни періодично підкидають туди сміття, яке ніхто не прибирає. Проходом дуже важко і неприємно користуватись значній кількості людей з вулиці Рогової та Гірної, які змушені ним ходити, оскільки це єдиний прямий шлях з виходом до громадського транспорту на вулиці Ковельській. Відтак ситуацію просять виправити.

Наразі сповіщення про проблему передали у Департамент муніципальної варти Луцької міської ради.

Читайте також: Луцьк: просять встановити «лежачого поліцейського» біля житлового комплексу

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром