Художник з Луцька розмалював кафе в Києві

05 Грудня 2016, 16:48
2811

Луцький художник, дизайнер та мандрівник Артур Альошин, який працює під псевдонімом Артур Ґаутама, розмалював кафе у Києві.

Артур розповідає, що ніколи себе не позиціонував як художник по стінах, бо не знає ні технологій, ні інших нюансів такої роботи. Проте йому подобається експериментувати і пробувати щось нове, – пише «Таблоїд Волині».

«Півтора роки тому я «по приколу» намалював для знайомих в Острозі малюнок 2х2 м. Після цього моя подруга з Києва Міла Товкач сказала, що дуже хотіла б, аби в кафешці її друзів «Small talk & coffee» був саме мій малюнок», – каже художник.

Цей малюнок він творив близько 10 годин 2 дні. Більшість часу пішло на пошук матеріалів.

«Спочатку думали малювати фарбами, а потім я запропонував акриловим маркером, яким різні підлітки «тегають» все, що попаде їм на очі. Недешеве задоволення, я тобі скажу. Ціни коливаються від 100 до 180 грн. Чорний взагалі анріал знайти», – ділиться подробицями хлопець.

За словами Міли Товкач, у власників «Small talk & coffee» з'явилася потреба якось оздобити порожню сіру стіну. І вона дуже хотіла, щоб це був саме Артур, оскільки давно фанатіє від його творчості, до того ж у кафе давно реалізуються його листівки і гості таким чином вже знайомі з творчістю лучанина.
 
«Сама концепція закладу – це дружня невимушена домашня атмосфера, колектив складається з друзів, до всіх гостей ми ставимось, як до старих друзів і намагаємось створити для них відповідну атмосферу. Коли постало питання про оздоблення стіни, ми зрозуміли, що хочемо задіяти своїх друзів, тому що вони зможуть якнайкраще відчути нас і зробити щось підходяще. Особливої концепції чи вимог до малюнку не було, єдина вимога – щось у стилі Ґаутами. Між собою ми жартуємо, що на стіні зображений кофеїн і етанол, бо з однієї сторони вхід у кав'ярню, а з іншої – у бар», – розповіла співвласниця київського кафе.
 
До слова, після розмальовування київського кафе, Артур Альошин отримав пропозицію створити подібний малюнок і в Луцьку.

Фото: Андрій КУЗЬМІН

1

1








 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром