У Луцьку мати ввечері залишила в парку двох дітей, а сама пішла на гульки

23 Вересня 2019, 10:39
мати дівчаток 3062
мати дівчаток

У Луцьку мати покинула своїх дочок віком 8 та 10 років ввечері в парку, та з подругою і двома чоловіками пішла у невідомому напрямку. Дітей додому доставили патрульні.

Про це повідомляє пресслужба партульної поліції Волині.

22 вересня близько 21 години, екіпаж патрульних отримав в Луцьку виклик про виявлення двох неповнолітніх дітей. Дівчаток 10 і 8 років знайшли в парку, неподалік міської лікарні, небайдужі громадяни та привели в цей медзаклад. Поліцію ж уже викликали лікарі.

Патрульні встановили, що дітей в парку залишила мати, ті перелякались і плакали. Старша дівчина не розмовляла, тож у меншої ледве дізнались місце проживання. Вдома бабуся дітей повідомила, що їхня мати погано виховує дочок і не займається ними, піднімає руку і на дітей, і на неї, тож згодом вона написала відповідну заяву на притягення її до відповідальності.

«Близько трьох годин ми встановлювали, де перебуває матір дівчат. Ледве додзвонились до її подружки, саме з нею і ще з двома чоловіками вона пішла в невідомому напрямку та лишила дочок в парку самих уночі», - розказує про нічну пригоду інспекторка Тетяна.
Коли жінка нарешті вийшла на зв’язок, патрульні підїхали до неї, освідували та провели профілактичну бесіду.

«Цікаво, що мати навіть не поцікавилась станом дітей і не пішла додому. Казала, що вони самі не послухались і відійшли десь. Також ми попередньо телефонували до батька, з яким мати розлучена і який проживає неподалік Луцька. Однак він відповів, що не бере участі у вихованні дітей», - каже поліцейська.

Патрульні зібрали необхідні матеріали та передали далі відповідальним органам.

Коментарі
24 Вересня 2019, 00:56
Бідні дітки ( і чому таким сукам бог дає дітей, а тим , хто хоче ні?((( Щоб ця тварина горіла і в пеклі за таке ставлення до дітей !
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром