Волонтерка просить не спекулювати на темі пожежі в госпіталі

23 Вересня 2019, 10:30
пожежа у військовому госпіталі 1608
пожежа у військовому госпіталі

Волонтерка Наталія Ариванюк просить не будувати неймовірних теорій щодо причин загоряння луцького госпіталю, а покладатися на слідство, яке дасть відповідь, чому сталася пожежа.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

«Коротко – йде слідство! Тут мала б стояти крапка‼️версії типу спалили самі працівники, бо треба було архіви знищити, спалили активісти і інша лабуда не вірю і не повірю НІКОЛИ! В нас крутий, професійний, людяний колектив, які пройшли АТО і не раз, тому як ніхто розуміють ціну всього, що можна було втратити! В нас немає «зажравшихся» хапуг, які б плескали в долоні! Всі разом працюють, прибирають, чергують вночі/охороняють, як мурашки!», – йдеться у дописі.

Також волонтерка зазначила, що архів, попри здогадки окремих осіб, цілий, адже документи вчасно винесли. 

«Державні службовці, бізнесмени, лучани і не тільки долучилися до допомоги, просто, мовчки, розуміючи значення ситуації, в якій може опинитися кожен! І так, добре, що перевіряють інші шпиталі/лікарні на дотримання пожежної безпеки, це добре, а не погано! Величезне дякую усім свідомим, хто допомагав та допомагає, одягом, коштами, матеріалами, їжею, талонами на пальне, транспортом і важлива звичайна моральна підтримка. Богу дякувати, нас в рази більше», – написала Наталія Ариванюк.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром