«Любарт» — тріумфатор великого футзального турніру в Луцьку

23 Вересня 2019, 11:00
ФК «Любарт» 5874
ФК «Любарт»

У Луцьку в «АдреналінСіті» завершився ХІ футзальний турнір «Кубок «Волинської газети», в якому взяли участь 16 команд з різних міст України.

Змагання відбувалися протягом 21-22 вересня.

У Першій лізі турніру третє місце зайняла команда «Мідас» (Луцьк), друге – «Фіміам» (Луцьк) й перше посіла команда «РадиМо» (Радивилів).

У Вищій лізі третє місце вибороли «Респект» (Луцьк), друге – команда з Житомира «ІнБев», а чемпіонами стали луцькі спортсмени команди «Любарт».

До слова, Олександр Лисенко з команди фіналістів став найкращим гравцем турніру. Також «Любарт» перервав трирічну гегемонію «ІнБева» на Кубку «Волинської газети». Для лучан це – хороший результат перед новим сезоном. 

«Ми тренуємося вже десь до двох місяців. І це вже наш третій турнір, у всіх ми вигравали. У планах – вивести команду в Екстра-лігу чемпіонату України. Звісно, ми це робитимемо поступово: стартанемо з Другої ліги, потім в Першу і так далі. Наразі стараємося «награвати» молодь. У нас будь-яка гра – на перемогу», – зазначив спортивний директор «Любарта» Сергій Піддубний.

Читайте також: «Інвестор» став спонсором клубу з футзалу «Любарт»













Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром