Радник міського голови Луцька запевнив про демонтаж кіоску з шаурмою в центрі

22 Вересня 2019, 14:38
Кіоск з шаурмою у центрі Луцька 2044
Кіоск з шаурмою у центрі Луцька

Радник міського голови Луцька Ігор Поліщук розповів, що кіоск з шаурмою у центрі міста зможуть знести після рішення виконкому про його демонтаж.

За його словами, в цьому місці кіоск стоїть незаконно, оскільки підприємець змінив умови й порушив вимоги паспорту прив'язки.

«Однак, згідно з чинним законодавством не можна просто на наступний день приїхати і демонтувати кіоск. А тому зараз готується пакет документів для винесення на наступне засідання виконкому рішення про демонтаж кіоску. Після ухвалення цього рішення кіоск буде добровільно демонтований власником кіоску або в примусовому порядку муніципальною вартою», – йдеться у дописі радника міського голови Луцька на сторінці у Facebook.

Муніципали протягом останніх двох тижнів проводили моніторинг законності встановлення тимчасових споруд в місті. Під час цього моніторингу виявили більше 20 незаконно встановлених кіосків. По них теж готують документи для винесення на засідання виконкому для прийняття рішення про демонтаж.

Управління архітектури завершує доопрацювання схем розміщення тимчасових споруд в місті, згідно з якою кількість МАФів в місті скоротиться щонайменше на 30%. Прийняття цієї схеми заплановано на жовтень.

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром