Кошти на покращення умов в інфекційній лікарні обіцяють внести до обласного бюджету

05 Грудня 2016, 11:44
2150

Для покращення умов перебування хворих в закладі необхідно здійснити ремонтні роботи у відділеннях, замінити мережу каналізації і електропостачання.

Про це йдеться у відповіді Волинської обласної державної адміністрації на петицію про покращення умов перебування в інфекційній лікарні.

Нагадаємо, 7 листопада зареєстрували документ, у якому пацієнти медичного закладу просили владу звернути увагу на стан лікарні. Хворі, зокрема, скаржилися на обдерті стіни, туалети, вузькі та старі ліжка та низку інших проблем.

5 грудня Волинська ОДА відповіла на петицію.

«Обласна державна адміністрація до листа Луцької міської ради від 17.11.2016 №1.1-3/7232 «Про розгляд петиції», ініційованої Карпюк К.В., щодо комфортного перебування в обласній інфекційній лікарні повідомляє наступне. 

Приміщення лікарні побудовано в 1961 році за типовим проектом дитячої лікарні. Зміна профілю на інфекційний відбулась без перепланування палат (боксів, напівбоксів). У кошторисі закладу протягом останніх 3 років капітальні видатки не планувались. 

Разом з цим, за період 2014-2016 років проведено роботи по покращенню матеріально-технічного стану лікарні та придбанню м’якого та твердого інвентарю за позабюджетні кошти.

З бюджету на харчування хворого виділяється 10 грн. 18 коп. в день. Білизна проходить регулярну обробку дезінфікуючими засобами та прожарювання в автоклавах. Генеральне прибирання проводиться відповідно до затверджених графіків. Поточне прибирання проводиться двічі на день відповідно до вимог 

Госпіталізація хворих дітей у відділення Волинської обласної Інфекційної  лікарні здійснюється відповідно до встановлених діагнозів кишкової (дитяче відділення кишкових інфекцій) або крапельної групи (дитяче відділення крапельних інфекцій, дитяче діагностичне відділення) інфекцій. 

Для покращення умов перебування хворих в закладі необхідно здійснити ремонтні роботи відділень, замінити мережу каналізації і електропостачання, що буде максимально враховано при формуванні обласного бюджету на 2017 рік», – йдеться у документі.



 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром