«Показати, на що здатні»: у Луцьку стартував футзальний турнір

21 Вересня 2019, 15:54
3585

У Луцьку водинадцяте розпочався футзальний турнір «Кубок «Волинської газети», який традиційно організовують в кінці вересня.

Турнір триватиме в «АдреналінСіті» протягом двох днів – 21 вересня (груповий етап) та 22 вересня (матчі на визначення чемпіона). Сьогодні між собою змагалися дві луцькі команди «Любарт» та «Фіміам».

Як розповів менеджер футзальної команди «Любарта» Дмитро Пасічник, цей турнір є підготовчим до футбольного сезону, який розпочнеться в листопаді.

Менеджер команди зазначив, що, окрім волинських команд, тут є спортсмени з Житомира та Львова.

«Це перший турнір, в якому ми беремо участь після підписання партнерського договору з будівельною компанією «Інвестор». І вперше граємо в оновленій спортивній формі з логотипом компанії. Це свідчить про те, що ми спільно йдемо до спортивних успіхів», – сказав Дмитро Пасічник.

Він додав, що мета цього турніру – підготовча, де награються нові схеми та випробовуються нові гравці.

«Ми готуємося до трьох турнірів: Друга ліга чемпіонату України, Кубок України та чемпіонат Волинської області. В останньому принципово, аби ми виграли. «Любарт» – відносно молода команда, і ті, хто вже кілька років поспіль виграють у чемпіонаті області, не дуже вірять у наші сили, тому ми хочемо показати, на що здатні», – зазначив Пасічник.

Нагадаємо, футзальну команду «Любарт» створили у жовтні минулого року. Вона стали першою командою з Луцька, яка взяла участь в Другій лізі чемпіонату України. Також за цей час «Любарт» відіграв сезон у Суперлізі головного турніру області, створили дитячу школу та молодіжну команду «Любарт-2».

За словами голови Асоціації футзалу Волинської області Руслана Корпоша, це вже ХІ-ий Кубок «Волинської газети».

«Наразі ми  вже досягли того рівня, що до нас приїжджають команди з інших регіонів та показують свій рівень майстерності. До всього ж, у кожній школі футзалу є відмінності, тому волинські спортсмени мають унікальну можливість після літа потренуватися на майданчику та підготуватися до чемпіонату області та інших змагань», – каже Руслан Корпош.

Читайте також: У футзальному турнірі пам’яті Миколи Романюка перемогли лучани 








1







1

1












1






2

1







Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024