«Волинь» зіграла внічию в Одесі

05 Грудня 2016, 09:51
1521

Вперше за рік луцька команда не пропустила у виїзній грі.

Команди показали непогані швидкості і тактичні вміння. Якщо брати в цілому матч, а не окремі фрагменти, то нічию можна вважати закономірним результатом, – пише UA Футбол.

«Волинь» продемонструвала надійність в обороні, лише в декількох епізодах дозволивши супернику вольності біля своїх воріт. Можливо, з атакою вийшло не все так гладко, однак було видно, що лучани готові були чекати на своїй половині поля до останнього, щоб підловити суперника на контратаці.

Саме гості створили перший гольовий шанс. Діденко отримав м’яч у штрафному одеситів. Навколо Анатолія зібрався ледь не весь захист суперника і здавалося, що на цьому момент і завершиться, проте гравцеві «Волині» вдалося проштовхнути снаряд лівіше на Мемешева. Перед Редваном був тільки один Боровик і незручна позиція для обстрілу. Переграти в такій ситуації голкіпера хавбеку не вдалося: м'яч від руки Євгена влучив у стійку, вилетівши від неї в поле.

В середині першого тайму опорники лучан проґавили ривок Андрієвського, який опинився на самоті на лінії штрафного. Потужний постріл Олександра зумів парирувати Кичак. Це був один з двох моментів біля воріт «Волині».

У другому разі недопрацювала вже оборона, залишивши без нагляду Калітвінцева. Владислав головою замикав ближню штангу після подачі праворуч, проте голкіпер «Волині» знову встиг зреагувати на підступний удар.

Загалом «Волинь» відчувала себе на полі комфортно. Так, в кінцівці «Чорноморець» буквально закрив «хрестоносців» на їх половині поля, проте язик не повернеться сказати, що оборона гостей тріщала і вибивала м'яч по аутах.

А могли ж лучани їхати додому навіть з трьома очками. Захист господарів вимкнувся з боротьби після подачі зі штрафного від Герасим'юка, з якою вдалося легко впоратися зусиллями Боровика. Але в атаці другим темпом Петров залишився без нагляду в чотирнадцяти метрах від воріт, однак пробив вже зовсім не так, як від нього очікували луцькі уболівальники.

«Волинь» порадувала своєю грою в обороні, «Чорноморець» не порадував своєю грою в нападі. Як наслідок – нічия 0:0.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром