Лучанин робив бізнес на погруддях Леніна та Сталіна

21 Вересня 2019, 09:50
Фото ілюстративне 2151
Фото ілюстративне

У поліції розслідують факт причетності жителя Луцька до бізнесу, влаштованому на продажі символіки комуністичного тоталітарного режиму.

Про це йдеться в ухвалі Луцького міськрайонного суду від 16 вересня, – пише ВолиньПост.

Так, у документі йдеться про те, що, за інформацією Служби безпеки України у Волинській області, лучанин займається пропагандою комуністичного тоталітарного режиму шляхом виготовлення і поширення через можливості загальнодоступних та торгівельних майданчиків, глобальної мережі Інтернет символіки комуністичного тоталітарного режиму. За цим фактом укінці липня цього року луцькі поліцейські розпочали досудове розслідування.

В ході проведення досудового встановили та допитали свідка, який придбав у лучанина погруддя із зображенням  Леніна з метою повідомити про протиправну діяльність правоохоронним органам.

В ухвалі також інформують, що був проведений обшук в орендованій квартирі, де проживає, а також виготовляє та зберігає символіку комуністичного тоталітарного режиму чоловік, про якого йдеться. За результатами обшуку вилучили майжа 2 десятки погрудь Леніна і Сталіна.

Тож суд вирішив наразі призначити мистецтвознавчу експертизу, аби дослідити вилучені погруддя.

Коментарі
21 Вересня 2019, 14:20
невже то якийсь кримінал більше важливішого немає
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром