Луцьким студентам радили, як обрати університет у США

20 Вересня 2019, 15:48
1413

У Луцьку в Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки відбулася зустріч третьокурсників із представницею консультативного центру мережі EducationUSA у Києві Неллі Петлік.

19 вересня Неллі розповіла студентам про систему освіти в США, магістерські та докторські програми, стипендіальні програми уряду, як підготуватися до вступу (а це як мінімум рік – півтора), – інформують на сайті СНУ імені Лесі Українки.

Також порадила, обираючи університет, думати передовсім про пріоритети: тип закладу освіти (державні ЗВО пропонують менше фінансової допомоги іноземним спудеям, на відміну від приватних, які найщедріші), розташування, вартість навчання, розмір програми, вимоги до вступу тощо. Докладна інформація – за посиланням EducationUSA.org.ua.

До слова, Сполучені Штати Америки – найпопулярніша в світі країна для здобуття вищої освіти. Наприклад, минулого року в США навчалося близько 2 тисяч українських студентів. Консультативний центр мережі EducationUSA, який представляла Неллі Петлік, надає іноземним студентам точну, повну, об’єктивну та неупереджену інформацію про всі акредитовані американські заклади вищої освіти та процес вступу до коледжів та університетів у Штатах.






Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром