Відео із затримання у Струмівці підозрюваних у вбивстві

20 Вересня 2019, 13:45
фото із затримання 4740
фото із затримання

Правоохоронці опублікували відео із затримання у селі Струмівка Луцького району осіб, підозрюваних у вбивстві ковельчанина.

Ролик опублікувала пресслужба поліції Волині.

Тіло 46-річного волинянина з вогнепальним пораненням голови поліцейські виявили у вівторок, 17 вересня, на околиці міста Ковель. Правоохоронці оперативно встановили причетність чотирьох жителів Волинської області до скоєння умисного вбивства. Учора, 19 вересня, співробітники карного розшуку спільно із  бійцями «КОРДУ» поліції області затримали зловмисників.

«Завдяки злагодженим та оперативним діям всіх підрозділів поліції області та за процесуального керівництва прокуратури встановлено причетність до скоєння цього особливо тяжкого злочину чотирьох осіб. Зловмисників затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо оголошення їм підозри в скоєння злочину, передбаченого ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України та обранні запобіжного заходу», – зазначив начальник Головного управління Національної поліції в області Петро Шпига.

Відомо, що двоє із затриманих поліцією громадян уже притягувалися до кримінальної відповідальності за крадіжку та умисне тяжке тілесне ушкодження. Серед мотивів, скоєння злочину слідство розглядає конфлікт на ґрунті неприязних відносин між потерпілим і одним із затриманих.

Санкція статті визначає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічного позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Читайте також: Біля Луцька затримали чоловіків, причетних до вбивства на Волині

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024