У Волинській ОДА селам «дали добро» на об'єднання з Луцьком та Підгайцями

20 Вересня 2019, 16:37
2964

Волинська обласна державна адміністрація визнала законними та такими, що відповідають Перспективному плану формування територій громад області рішення про приєднання низки сіл Прилуцької сільської ради Ківерцівського району до Луцька та Романівської сільської ради Луцького району до Підгайцівської ОТГ.

Про це йдеться у розпорядженнях голови Волинської ОДА від 19 вересня.

В ОДА розглянули проєкти рішень про приєдання територіальних громад сіл до Луцька та Підгайцівської ОТГ відповідно, а також надані до них супровідні документи (рішення місцевих рад). За результатами розгляду встановили, що проєкти рішень Луцької міської та Прилуцької сільської рад Ківерцівського району Волинської області «Про добровільне приєднання територіальної громади до територіальної громади міста обласного значення», а також проєкти рішень Підгайцівської та Романівської сільськох рад  «Про добровільне приєднання територіальної громади до об’єднаної територіальної громади» відповідають вимогам Конституції, законам України та Перспективному плану формування територій громад Волинської області. 

Таким чином, приєднання сіл  Прилуцьке, Дачне, Жабка, Сапогове до Луцька, а сіл сіл Романів, Ботин, Верхівка, Новокотів  – до Підгайцівської ОТГ визанли законним.

Читайте також: Офіційно: Прилуцька сільрада об'єднується із Луцьком

Читайте також: Нові маршрути та ремонти: що отримає Прилуцька сільрада від об'єднання

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром