У Луцьку в Центр пробації передали 5 ноутбуків

20 Вересня 2019, 14:12
3189

У Луцьку завдяки діяльності філії Центру пробації у Волинській області вдвічі знизився рівень скоєння повторних злочинів особами, що відбули покарання.

Про це йдеться на сторінці першого заступника міського голови Григорія Недопада.

«Ця установа виконує дуже важливу місію, займаючись соціалізацією осіб, які повернулися з місць позбавлення волі та потребують підтримки, щоб знайти своє місце у суспільстві. Інспектори Центру пробації мають непростий досвід роботи із людьми, які свого часу вчиняли злочини й порушували закон, але, із допомогою працівників цієї установи, змогли стати на правильний життєвий шлях, знайти роботу і почати нове життя», – йдеться у дописі.

Як зазначив Григорій Недопад 20 вересня в рамках реалізації Програми профілактики рецидивної злочинності та правопорушень у місті Луцьку на 2018-2020 роки Луцької міської ради, інспекторам служби пробації передали п’ять ноутбуків для поліпшення якості та оперативності роботи.

«Маємо спільну і багаторічну співпрацю, щиро вдячний керівнику філії у Волинській області Юрію Перику та усьому колективу служби пробації за непросту і успішну роботу, за високі результати у праці на благо суспільства», – додав Недопад.




Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024