Студенти луцького вишу претендують на стипендію обсягом 400 євро

20 Вересня 2019, 13:11
1811

Учасники розслідувального воркшопу, який відбувася 19 вересня в Академії розвитку Східноєвропейського національного університету, є претендентами у відборі для стажування у розслідувальних редакціях, де їх забезпечать проживанням та стипендією у 400 євро.

Про це йдеться на сайті вишу.

Розслідувальний воркшоп в СНУ органіщували для студенів, викладачів, журналістів, блогерів і всіх, кого цікавить сучасна розслідувальна робота. Захід організовано спільно з ГО «Інститут розвитку регіональної преси» та YouControl, які реалізовують спільний проєкт «Викривай і змінюй» у рамках Антикорупційної ініціативи ЄС в Україні.

Усіх охочих навчали відомі експерти та журналісти: засновник і керівник компанії YouControl Сергій Мільман, журналістка «Слідство.Інфо» Мар’яна Мотрунич, а також координатор проєктів із розвитку розслідувальної журналістики та юрист Інституту розвитку регіональної преси Олександр Волошин.

Упродовж дня присутні освоїли основи журналістських розслідувань, пошуку та перевірки інформації, роботи з правовими ризиками, сторітелінгу й провели своє перше розслідування. 

У січні 2020 року організатори відберуть двох найкращих учасників для проходження оплачуваного двотижневого стажування в розслідувальних редакціях України. ГО «Інститут розвитку регіональної преси» забезпечить стажерів проживанням і стипендією у розмірі 400 євро. 

Читайте також: Луцькі підприємці просять продовжити договір на оренду землі

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024