У Луцьку взялися за капремонт дворів

20 Вересня 2019, 12:31
ремонт на Перемоги, 21 2132
ремонт на Перемоги, 21

У Луцьку триває ремонт одразу кількох прибудинкових територій, а нещодавно розпочали ще капремонт території «під ключ» по проспекту Перемоги, 21.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад.

«Тут бруківкою викладається пішохідна зона, влаштовуються зручні для пішоходів пониження. Буде облаштовано сучасне Led-освітлення, вистелено асфальтове покриття на проїжджій частині та здійснено весь комплекс будівельних робіт. Також завершуються роботи з капітального ремонту по вул. Привокзальній, 7, 9 та Грушевського, 26. Водночас триває капітальний ремонт двору по пр. Волі, 8, 8а. Найближчим часом, відповідно до затвердженого депутатами переліку прибудинкових територій, розпочнеться капремонт двору по вул. Степана Бандери, 15, 17, 19. Приємно було вкотре побачити доглянуті клумби на відремонтованій прибудинковій території по пр. Грушевського. Цікаво, що майже в кожному капітально відремонтованому дворі самі ж мешканці починають із особливою турботою доглядати квітники, тим самим довершуючи загальну картину і роблячи дворики Луцька затишними та квітучими», – написав посадовець.

Коментарі
20 Вересня 2019, 16:05
Цікаво, коли ж візьмуться за ремонт вулиці Старосільська, по якій дітки з батьками ходять до школи ( в школі до речі є друга зміна)та до садочка , а після дощу взагалі не можливо пройти. І петицію писали, а відповідь дали прикольну (не має коштів), тільки чомусь вулицю Грабову і без петиції влітку гарно відремонтували. Напевно хтось цікавий живе на вулиці якщо для них знайшли кошти.
Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024