Образили і вигнали: у Луцьку розгорівся конфлікт довкола агентства нерухомості

20 Вересня 2019, 11:00
агентство нерухомості 7553
агентство нерухомості

У Луцьку в агентстві нерухомості «Біржа нерухомості» волинянкам пообіцяли знайти квартиру згідно їхнього запиту, однак не виконали цього , а після того, як одна із жінок прийшла з'ясувати ситуацію, її образили та виставили за двері. 

Про це журналістам повідомила Аліна Приходько, пише інтернет-видання «Волинь Online».

Дівчина розповіла, що 16 серпня вона та її мама Людмила Приходько звернулися до агентства «Біржа Нерухомості», що на Винниченка, 25, з метою орендувати квартиру для чотирьох студентів.

«Ми уклали договір, в якому були зазначені певні умови, головна з яких – ціна квартири до 6000 гривень (включно з комунальними), після чого оплатили їхні послуги у сумі 2400 гривень (600 гривень з людини), проте розрахункового документа про оплату не отримали. Працівниці агентства, Оксана та Юлія, видали нам Акт прийому передачі надання інформаційних послуг, в якому зазначили інформацію про чотирьох суб’єктів, які здавали квартири. Ми зупинились на першому варіанті, де була вказана фіксована ціна 5500 гривень, поїхали туди, нам все сподобалось, в кінці серпня мали поселятися», – розповідає дівчина.

У день запланованого поселення, вони зателефонувавши до орендодавця, дізналися, що ціна становитиме 5500 + комунальні, що суперечить умовам запиту.

«Через свою довірливість не уклали з ним договір, тут зробили помилку. 5 вересня ми знову звернулися до «Біржі Нерухомості» з проханням продовжити пошуки житла. У ході розмови працівники «Біржі» запропонували укласти новий договір та знову платити. Це викликало обурення з нашої сторони. Мама (вона укладала договір) у коректній формі аргументувала, що виконавці не виконали своєї роботи згідно Договору. Вже з перших хвилин розмови виконавець Оксана вела себе зухвало, на противагу Юлії. Далі почалось ще гірше: до розмови долучились усі працівники, які там перебували в той момент, одна з яких дозволила собі обізвати замовника (маму) «колгоспною худобою» і прямим текстом вигнали з приміщення», – пригадує дівчина.

Зараз вона написала скаргу у відповідні інстанції.

До слова, власником «Біржі Нерухомості» є Андрій Пінський, який вже «прославився» у Луцьку не одним скандалом. Зокрема у 2013 році він відібрав у 54-річної лучанки квартиру. Згодом стало відомо що він є власником інтим-салону «Карамель», що під вивіскою «Юнона» на вулиці Лесі Українки у центрі Луцька.

Також в інтернеті можна знайти багато негативних відгуків на це агентство нерухомості.


 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024