Біля Луцька затримали чоловіків, причетних до вбивства на Волині

19 Вересня 2019, 13:39
Фото видання «Твій портал» 2667
Фото видання «Твій портал»

У селі Струмівка Луцького району затримали двох людей, причетних до скоєння умисного вбивства чоловіка з Ковельського району.

Про це повідомив очільник поліції Волині Петро Шпига, – пише ІА «ВолиньPost».

Петро Шпига зауважив, що ніякої стрілянини у Струмівці не було, чому така інформація з’явилася у деяких місцевих ЗМІ – невідомо.

«Поліція проводить заплановані заходи в рамках розслідування кримінального провадження щодо умисного вбивства жителя Ковельського району. Затримано двох осіб, причетних до скоєння цього особливо тяжкого злочину. Проводяться заходи, спрямовані на затримання інших підозрюваних», – прокоментував керівник поліції області.

Йдеться про вбивство чоловіка, тіло якого нещодавно знайшли у Ковелі. До поліції звернулася співмешканка потерпілого із заявою про те, що напередодні вранці її 46-річний чоловік пішов із дому та не повернувся. У ході оперативно-розшукових заходів поліцейські на околиці міста Ковель виявили тіло безвісти зниклого чоловіка із вогнепальним пораненням. З метою остаточного встановлення часу та причин смерті його направили на проведення судово-медичної експертизи.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

 Читайте також: Луцький суд шукає присяжних

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром