Луцьким рятувальникам просять видати зимову форму

03 Грудня 2016, 14:54
2057 Джерело: tomat.rv.ua

Лучанин Володимир Борачок звернувся до Луцької міської ради та міського голови із закликом вжити негайних заходів для підвищення рівня безпеки жителів міста, а саме поліпшити стан матеріально-технічного забезпечення частин ДСНС та забезпечити особовий склад зимовою формою.

Про це він написав на сайті Єдина система місцевих петицій.

«Варто особливо звернути увагу на забезпечення спеціальним зимовим взуттям. Хлопці стоять на варті спокою нашого міста кожен день, тому давайте подумаємо про них та створимо гідні умови праці, адже вони приходять нам на допомогу в найскрутніші моменти», - написав Володимир Борачок.

Він пропонує вивчити стан справ і проблеми із забезпеченням частин ДСНС та за результатами роботи звернутися до компетентних центральних органів влади з вимогами: 

«Терміново виділити кошти на забезпечення особового складу зимовою формою, особливо взуттям (бажано, щоб хлопці отримали форму цієї зими, бо обіцянки не гріють). Розробити програму по заміні застарілої техніки на нову з метою модернізації частин ДСНС та забезпечення максимального рівня пожежної безпеки у місті Луцьк за рахунок бюджетних коштів.

Створити механізм, за яким громада міста могла б брати участь у матеріально-технічному забезпеченні. Призначити осіб, які будуть звітувати за своєчасне виконання вищеперерахованих пунктів, особливо за забезпечення зимовою формою та нести відповідальність в разі їх невиконання», йдеться у петиції. 

Наразі залишилось до кінця збору підписів 13 днів. Петицію підписали вже більше 50 лучан. 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром